Florida Pick 4 / Play 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 4
 • 0
 • 3
 • 0
 • 8

Florida Pick 4 / Play 4 rezultate e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 1
 • 5
 • 0
 • 8
 • 6

Florida Pick 4 / Play 4 rezultate e martë, 23 shkurt 2021.

 • 5
 • 5
 • 1
 • 8
 • 5

e hënë, 22 shkurt 2021.

 • 3
 • 6
 • 6
 • 1
 • 8

e diel, 21 shkurt 2021.

 • 7
 • 3
 • 3
 • 3
 • 4

e shtunë, 20 shkurt 2021.

 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 7

e premte, 19 shkurt 2021.

 • 7
 • 0
 • 9
 • 6
 • 3

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 4 / Play 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Florida Pick 4 / Play 4 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com