Georgia Cash 3 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 nëntor 2020.

 • 8
 • 9
 • 2

Georgia Cash 3 rezultate e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 4
 • 7
 • 4

Georgia Cash 3 rezultate e diel, 22 nëntor 2020.

 • 4
 • 0
 • 8

e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 9
 • 8
 • 6

e premte, 20 nëntor 2020.

 • 7
 • 0
 • 3

e enjte, 19 nëntor 2020.

 • 8
 • 1
 • 8

e mërkurë, 18 nëntor 2020.

 • 7
 • 4
 • 5

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Georgia Cash 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Georgia Cash 3 është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com