Georgia Cash 4 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 1 mars 2021.

 • 7
 • 1
 • 9
 • 7

Georgia Cash 4 rezultate e diel, 28 shkurt 2021.

 • 2
 • 7
 • 7
 • 3

Georgia Cash 4 rezultate e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 4
 • 5
 • 7
 • 6

e premte, 26 shkurt 2021.

 • 6
 • 2
 • 5
 • 3

e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 4
 • 5
 • 4
 • 3

e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 5
 • 4
 • 3
 • 3

e martë, 23 shkurt 2021.

 • 2
 • 1
 • 5
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Georgia Cash 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9.

Georgia Cash 4 është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com