Georgia Cash 4 Evening rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 0
 • 2
 • 9
 • 8

Georgia Cash 4 Evening rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 6
 • 3
 • 6
 • 1

Georgia Cash 4 Evening rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 6
 • 6
 • 0
 • 8

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 0
 • 8
 • 1
 • 7

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 9
 • 3
 • 0
 • 5

e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 8
 • 7
 • 9
 • 9

e diel, 22 nëntor 2020.

 • 8
 • 8
 • 6
 • 9

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Georgia Cash 4 Evening lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Georgia Cash 4 Evening është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com