Georgia Day All or Nothing rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 6
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 15
 • 17
 • 20
 • 21
 • 22
 • 24

Georgia Day All or Nothing rezultate e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 6
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 15
 • 17
 • 20
 • 21
 • 22
 • 24

Georgia Day All or Nothing rezultate e premte, 6 dhjetor 2019.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 8
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 17
 • 22

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e premte dhe e shtunë

Në Georgia Day All or Nothing lojtar zgjedh 12 numrat në mes 1 - 24.

Georgia Day All or Nothing është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com