Georgia Five Midday rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 27 nëntor 2020.

 • 2
 • 7
 • 4
 • 2
 • 8

Georgia Five Midday rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 6
 • 5
 • 4
 • 4
 • 0

Georgia Five Midday rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 6
 • 1
 • 0
 • 4
 • 2

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Georgia Five Midday lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 9.

Georgia Five Midday është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com