Georgia Jumbo Bucks Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 3 tetor 2022.

 • 2
 • 12
 • 18
 • 21
 • 34
 • 37

Georgia Jumbo Bucks Lotto rezultate e enjte, 29 shtator 2022.

 • 1
 • 17
 • 23
 • 32
 • 34
 • 45

Georgia Jumbo Bucks Lotto rezultate e hënë, 26 shtator 2022.

 • 6
 • 8
 • 15
 • 25
 • 31
 • 45

e enjte, 22 shtator 2022.

 • 7
 • 24
 • 32
 • 34
 • 36
 • 39

e hënë, 19 shtator 2022.

 • 2
 • 9
 • 16
 • 24
 • 40
 • 41

e enjte, 15 shtator 2022.

 • 2
 • 11
 • 12
 • 22
 • 38
 • 44

e hënë, 12 shtator 2022.

 • 4
 • 9
 • 10
 • 21
 • 30
 • 38

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Jackpot duke filluar në 1 milion €.

Georgia Jumbo Bucks Lotto është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com

Shanset për të fituar në Georgia Jumbo Bucks Lotto

Në Georgia Jumbo Bucks Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 47.

 • Jackpot në Georgia Jumbo Bucks Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10737573.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43649.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 873.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 50.