Georgia Midday 3 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 18 mars 2020.

7 8 4

Georgia Midday 3 rezultate e martë, 17 mars 2020.

6 9 4

Georgia Midday 3 rezultate e hënë, 16 mars 2020.

7 5 3

e diel, 15 mars 2020.

7 4 7

e shtunë, 14 mars 2020.

5 6 0

e premte, 13 mars 2020.

0 7 6

e enjte, 12 mars 2020.

2 4 4

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e martë, e hënë, e diel, e shtunë, e premte dhe e enjte.

Në Georgia Midday 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Georgia Midday 3 është organizuar nga Georgia Lottery www.galottery.com