Georgia Morning All or Nothing rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

3 4 5 6 7 8 10 12 17 20 23 24

Georgia Morning All or Nothing rezultate e premte, 6 dhjetor 2019.

2 5 6 8 9 15 16 17 19 21 22 23

Georgia Morning All or Nothing rezultate e enjte, 5 dhjetor 2019.

1 2 3 5 9 10 12 19 20 21 22 23

e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

3 4 9 10 11 13 14 15 17 18 23 24

e martë, 3 dhjetor 2019.

3 4 6 9 10 13 14 15 18 21 22 23

e hënë, 2 dhjetor 2019.

1 2 3 6 8 9 10 13 17 18 19 22

e diel, 1 dhjetor 2019.

2 3 8 10 11 12 13 16 18 19 22 24

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e diel.

Në Georgia Morning All or Nothing lojtar zgjedh 12 numrat në mes 1 - 24.

Georgia Morning All or Nothing është organizuar nga Georgia Lottery www.galottery.com