Georgia Night All or Nothing rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 8
 • 13
 • 16
 • 18
 • 19
 • 21
 • 23
 • 24

Georgia Night All or Nothing rezultate e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 8
 • 13
 • 16
 • 18
 • 19
 • 21
 • 23
 • 24

Georgia Night All or Nothing rezultate e premte, 6 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 18
 • 20
 • 21
 • 22

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e premte dhe e shtunë.

Në Georgia Night All or Nothing lojtar zgjedh 12 numrat në mes 1 - 24.

Georgia Night All or Nothing është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com