Gjeorgji All or Nothing Night rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 8
 • 13
 • 16
 • 18
 • 19
 • 21
 • 23
 • 24

Gjeorgji All or Nothing Night rezultate e shtunë, 7 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 8
 • 13
 • 16
 • 18
 • 19
 • 21
 • 23
 • 24

Gjeorgji All or Nothing Night rezultate e premte, 6 dhjetor 2019.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 18
 • 20
 • 21
 • 22

Gjeorgji All or Nothing Night rezultate e enjte, 5 dhjetor 2019.

 • 2
 • 3
 • 5
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 15
 • 22
 • 23
 • 24

e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

 • 3
 • 4
 • 8
 • 10
 • 13
 • 15
 • 16
 • 18
 • 19
 • 22
 • 23
 • 24

e martë, 3 dhjetor 2019.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 6
 • 7
 • 11
 • 12
 • 17
 • 18
 • 20
 • 22
 • 24

e hënë, 2 dhjetor 2019.

 • 3
 • 4
 • 6
 • 10
 • 11
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 21
 • 23

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Gjeorgji All or Nothing Night lojtar zgjedh 12 numrat në mes 1 - 24.

Gjeorgji All or Nothing Night është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com