Idaho Cash rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

 • 6
 • 14
 • 15
 • 41
 • 43

Idaho Cash rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 1
 • 11
 • 20
 • 29
 • 33

Idaho Cash rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 9
 • 13
 • 20
 • 31
 • 33

e martë, 26 shtator 2023.

 • 19
 • 23
 • 28
 • 31
 • 42

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 18892 €.

Idaho Cash është organizuar nga Idaho Lottery. Faqja zyrtare: www.idaholottery.com

Shanset për të fituar në Idaho Cash

Në Idaho Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 42.

 • Jackpot në Idaho Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610880.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3054.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 78.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.