Idaho Pick 3 Day rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 26 shkurt 2021.

 • 7
 • 0
 • 4

Idaho Pick 3 Day rezultate e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 2
 • 2
 • 3

Idaho Pick 3 Day rezultate e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 5
 • 0
 • 1

Idaho Pick 3 Day rezultate e martë, 23 shkurt 2021.

 • 8
 • 2
 • 7

e hënë, 22 shkurt 2021.

 • 1
 • 3
 • 1

e diel, 21 shkurt 2021.

 • 4
 • 5
 • 0

e shtunë, 20 shkurt 2021.

 • 3
 • 0
 • 7

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Idaho Pick 3 Day lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Idaho Pick 3 Day është organizuar nga Idaho Lottery. Faqja zyrtare: www.idaholottery.com