Idaho Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 14 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 2
 • 6
 • 0
 • 1
 • 9

Idaho Pick 4 rezultate e diel, 14 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 6
 • 0
 • 8
 • 6
 • 20

Idaho Pick 4 rezultate e shtunë, 13 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 3
 • 0
 • 9
 • 0
 • 12

Idaho Pick 4 rezultate e shtunë, 13 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 0
 • 0
 • 6
 • 8
 • 14

e premte, 12 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 6
 • 8
 • 2
 • 7
 • 23

e premte, 12 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 8
 • 7
 • 8
 • 24

e enjte, 11 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 7
 • 2
 • 7
 • 9
 • 25

e enjte, 11 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 8
 • 2
 • 6
 • 0
 • 16

e mërkurë, 10 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 7
 • 5
 • 7
 • 3
 • 22

e mërkurë, 10 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 7
 • 5
 • 3
 • 9
 • 24

e martë, 9 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 6
 • 3
 • 7
 • 5
 • 21

e martë, 9 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 3
 • 3
 • 0
 • 10

e hënë, 8 gusht 2022 në 7:59 e pasdites.

Night

 • 7
 • 5
 • 4
 • 3
 • 19

e hënë, 8 gusht 2022 në 1:59 e pasdites.

ditë

 • 6
 • 7
 • 1
 • 0
 • 14

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Idaho Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Idaho Pick 4 është organizuar nga Idaho Lottery. Faqja zyrtare: www.idaholottery.com