Idaho Weekly Grand rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 1
 • 5
 • 7
 • 10
 • 30

Idaho Weekly Grand rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 7
 • 17
 • 24
 • 30
 • 31

Idaho Weekly Grand rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 8
 • 14
 • 19
 • 25
 • 26

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 3
 • 9
 • 10
 • 14
 • 17

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 8
 • 20
 • 22
 • 27
 • 29

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 2
 • 15
 • 18
 • 30
 • 31

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Idaho Weekly Grand është organizuar nga Idaho Lottery. Faqja zyrtare: www.idaholottery.com

Shanset për të fituar në Idaho Weekly Grand

Në Idaho Weekly Grand lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 32.

 • Jackpot në Idaho Weekly Grand është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 201376.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1492.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.