Illinois Llotaria rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

JACKPOT

 • 1
 • 2
 • 8
 • 18
 • 40
 • 42
 • 25

LOTTO MILLION 1

 • 3
 • 18
 • 27
 • 40
 • 48
 • 50

LOTTO MILLION 2

 • 3
 • 18
 • 25
 • 30
 • 33
 • 46

Illinois Llotaria rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

JACKPOT

 • 5
 • 9
 • 18
 • 23
 • 27
 • 43
 • 22

LOTTO MILLION 1

 • 28
 • 30
 • 32
 • 40
 • 41
 • 43

LOTTO MILLION 2

 • 7
 • 16
 • 25
 • 36
 • 39
 • 46

Illinois Llotaria rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

JACKPOT

 • 2
 • 19
 • 23
 • 40
 • 43
 • 45
 • 9

LOTTO MILLION 1

 • 2
 • 3
 • 17
 • 21
 • 24
 • 25

LOTTO MILLION 2

 • 3
 • 4
 • 17
 • 29
 • 33
 • 48

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e enjte dhe e shtunë.

Illinois Llotaria është organizuar nga Illinois Lottery. Faqja zyrtare: www.illinoislottery.com

Shanset për të fituar në Illinois Llotaria

Në Illinois Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 43.

 • Jackpot në Illinois Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 73763.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1311.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 67.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.