Illinois Lucky Day Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

mbrëmje

 • 9
 • 27
 • 28
 • 30
 • 35

Illinois Lucky Day Lotto rezultate e premte, 14 qershor 2024.

mesditë

 • 12
 • 22
 • 28
 • 29
 • 32

Illinois Lucky Day Lotto rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

mbrëmje

 • 16
 • 21
 • 37
 • 42
 • 45

e enjte, 13 qershor 2024.

mesditë

 • 4
 • 6
 • 14
 • 29
 • 37

e mërkurë, 12 qershor 2024.

mbrëmje

 • 14
 • 22
 • 34
 • 42
 • 43

e mërkurë, 12 qershor 2024.

mesditë

 • 3
 • 11
 • 14
 • 21
 • 25

e martë, 11 qershor 2024.

mbrëmje

 • 13
 • 14
 • 15
 • 29
 • 40

e martë, 11 qershor 2024.

mesditë

 • 10
 • 13
 • 14
 • 28
 • 34

e hënë, 10 qershor 2024.

mbrëmje

 • 6
 • 11
 • 17
 • 25
 • 40

e hënë, 10 qershor 2024.

mesditë

 • 14
 • 18
 • 22
 • 26
 • 39

e diel, 9 qershor 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 11
 • 17
 • 27
 • 28

e diel, 9 qershor 2024.

mesditë

 • 3
 • 6
 • 15
 • 24
 • 35

e shtunë, 8 qershor 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 16
 • 33
 • 38
 • 43

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 93130 €.

Illinois Lucky Day Lotto është organizuar nga Illinois Lottery. Faqja zyrtare: www.illinoislottery.com

Shanset për të fituar në Illinois Lucky Day Lotto

Në Illinois Lucky Day Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në Illinois Lucky Day Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1221760.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6109.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 157.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12.