Indiana Hoosier Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 10
 • 11
 • 13
 • 15
 • 22
 • 25

+PLUS

 • 3
 • 7
 • 12
 • 15
 • 33
 • 46

Indiana Hoosier Lotto rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 10
 • 19
 • 36
 • 37
 • 38
 • 46

+PLUS

 • 9
 • 23
 • 25
 • 28
 • 43
 • 44

Indiana Hoosier Lotto rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 1
 • 10
 • 25
 • 27
 • 31
 • 40

+PLUS

 • 15
 • 17
 • 25
 • 32
 • 38
 • 42

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 944604 €.

Hoosier Lotto është organizuar nga Hoosier Lottery. Faqja zyrtare: www.hoosierlottery.com

Shanset për të fituar në Hoosier Lotto

Në Indiana Hoosier Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 46.

 • Jackpot në Hoosier Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12271500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48696.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 950.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 53.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.