Indiana Quick Draw rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 3
 • 5
 • 17
 • 22
 • 25
 • 30
 • 35
 • 43
 • 46
 • 48
 • 51
 • 58
 • 62
 • 65
 • 68
 • 71
 • 75
 • 76
 • 80
 • 3

Indiana Quick Draw rezultate e shtunë, 20 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 14
 • 16
 • 25
 • 26
 • 30
 • 31
 • 37
 • 40
 • 53
 • 57
 • 58
 • 61
 • 63
 • 69
 • 70
 • 74
 • 77
 • 78
 • 80
 • 26

Indiana Quick Draw rezultate e enjte, 18 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 10
 • 14
 • 17
 • 27
 • 28
 • 31
 • 32
 • 34
 • 42
 • 44
 • 45
 • 49
 • 50
 • 56
 • 57
 • 62
 • 65
 • 68
 • 75
 • 42

e enjte, 18 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 12
 • 13
 • 17
 • 18
 • 21
 • 23
 • 36
 • 40
 • 44
 • 45
 • 47
 • 48
 • 51
 • 54
 • 62
 • 65
 • 69
 • 77
 • 80
 • 1

e mërkurë, 17 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 3
 • 4
 • 5
 • 10
 • 12
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 39
 • 42
 • 47
 • 55
 • 57
 • 64
 • 70
 • 74
 • 78
 • 79
 • 37

e mërkurë, 17 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 6
 • 12
 • 17
 • 18
 • 21
 • 22
 • 32
 • 34
 • 39
 • 42
 • 46
 • 52
 • 53
 • 62
 • 70
 • 72
 • 73
 • 76
 • 80
 • 76

e martë, 16 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 6
 • 9
 • 15
 • 16
 • 18
 • 20
 • 23
 • 25
 • 36
 • 39
 • 43
 • 45
 • 47
 • 49
 • 50
 • 52
 • 60
 • 63
 • 74
 • 49

e martë, 16 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 3
 • 6
 • 13
 • 15
 • 18
 • 21
 • 24
 • 26
 • 29
 • 32
 • 34
 • 39
 • 43
 • 51
 • 53
 • 58
 • 59
 • 73
 • 75
 • 43

e diel, 14 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 4
 • 5
 • 13
 • 14
 • 16
 • 19
 • 27
 • 31
 • 35
 • 42
 • 46
 • 55
 • 56
 • 63
 • 70
 • 73
 • 77
 • 79
 • 80
 • 16

e diel, 14 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 14
 • 15
 • 17
 • 18
 • 22
 • 26
 • 32
 • 33
 • 34
 • 36
 • 45
 • 47
 • 48
 • 49
 • 63
 • 67
 • 69
 • 74
 • 79
 • 47

e premte, 12 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 7
 • 10
 • 12
 • 14
 • 18
 • 24
 • 30
 • 41
 • 43
 • 48
 • 50
 • 51
 • 55
 • 58
 • 59
 • 62
 • 69
 • 75
 • 80
 • 24

e premte, 12 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 4
 • 5
 • 10
 • 15
 • 28
 • 30
 • 34
 • 40
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 51
 • 64
 • 66
 • 71
 • 72
 • 76
 • 79
 • 10

e enjte, 11 prill 2024 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 6
 • 15
 • 18
 • 24
 • 25
 • 30
 • 36
 • 39
 • 48
 • 50
 • 52
 • 53
 • 54
 • 57
 • 61
 • 64
 • 66
 • 73
 • 79
 • 24

e enjte, 11 prill 2024 në 1:20 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 13
 • 15
 • 18
 • 22
 • 23
 • 24
 • 29
 • 30
 • 38
 • 39
 • 44
 • 46
 • 48
 • 52
 • 57
 • 65
 • 70
 • 73
 • 78
 • 29

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e diel.

Indiana Quick Draw është organizuar nga Hoosier Lottery. Faqja zyrtare: www.hoosierlottery.com

Shanset për të fituar në Indiana Quick Draw

Në Indiana Quick Draw lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 80 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Indiana Quick Draw është fituar nëpërmjet krahasimit 10 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8911710.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 9 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 163381.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 8 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7385.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 621.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 87.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.