Indiana Quick Draw Midday rezultate

Τελευταία αποτελέσματα Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021.

 • 4
 • 7
 • 11
 • 14
 • 17
 • 31
 • 38
 • 42
 • 45
 • 49
 • 54
 • 56
 • 58
 • 59
 • 62
 • 63
 • 66
 • 73
 • 75
 • 76
 • 7

Ιντιάνα Quick Draw Midday αποτελέσματα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021.

 • 3
 • 10
 • 12
 • 18
 • 20
 • 21
 • 25
 • 32
 • 37
 • 40
 • 44
 • 47
 • 48
 • 55
 • 59
 • 61
 • 70
 • 71
 • 72
 • 77
 • 25

Ιντιάνα Quick Draw Midday αποτελέσματα Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021.

 • 1
 • 3
 • 5
 • 7
 • 12
 • 13
 • 17
 • 19
 • 30
 • 35
 • 37
 • 40
 • 42
 • 45
 • 48
 • 49
 • 50
 • 66
 • 69
 • 74
 • 17

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë dhe e diel.

Në Indiana Quick Draw Midday lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 80 dhe 1 numra shtesë.

Indiana Quick Draw Midday është organizuar nga Hoosier Lottery. Faqja zyrtare: www.hoosierlottery.com