Iowa Pick 4 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 nëntor 2020.

 • 3
 • 6
 • 5
 • 8

Iowa Pick 4 Midday rezultate e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 4
 • 5
 • 3
 • 0

Iowa Pick 4 Midday rezultate e diel, 22 nëntor 2020.

 • 3
 • 9
 • 2
 • 3

Iowa Pick 4 Midday rezultate e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 9
 • 7
 • 7
 • 7

e premte, 20 nëntor 2020.

 • 4
 • 2
 • 4
 • 8

e enjte, 19 nëntor 2020.

 • 7
 • 9
 • 8
 • 7

e mërkurë, 18 nëntor 2020.

 • 8
 • 2
 • 6
 • 8

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Iowa Pick 4 Midday lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Iowa Pick 4 Midday është organizuar nga Iowa Lottery. Faqja zyrtare: www.ialottery.com