Kansas 2by2 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

 • 8
 • 12
 • 15
 • 20

Kansas 2by2 rezultate e diel, 24 shtator 2023.

 • 1
 • 19
 • 10
 • 18

Kansas 2by2 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 14
 • 25
 • 5
 • 17

e premte, 22 shtator 2023.

 • 2
 • 24
 • 10
 • 14

e enjte, 21 shtator 2023.

 • 18
 • 26
 • 4
 • 9

e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 1
 • 23
 • 4
 • 9

e martë, 19 shtator 2023.

 • 7
 • 13
 • 3
 • 20

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kansas 2by2 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 26.

Kansas 2by2 është organizuar nga Kansas Lottery. Faqja zyrtare: www.kslottery.com