Kansas Super Kansas Cash rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/3

 • 2
 • 14
 • 22
 • 23
 • 27
 • 16
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 204 €
4 20 €
3 + 1 20 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 1 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e hënë, 4 janar 2021.

2021/2

 • 1
 • 9
 • 19
 • 20
 • 31
 • 6
numrat çmim
5 + 1 *
5 1634 €
4 + 1 204 €
4 20 €
3 + 1 20 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 1 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 2
 • 3
 • 9
 • 22
 • 25
 • 24
numrat çmim
5 + 1 *
5 1634 €
4 + 1 204 €
4 20 €
3 + 1 20 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë

Super Kansas Cash është organizuar nga Kansas Lottery. Faqja zyrtare: www.kslottery.com

Shanset për të fituar në Super Kansas Cash

Në Kansas Super Kansas Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 32 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Super Kansas Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 209766
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5034400
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1554
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37292
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1434
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 172
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 58