Kentucky Cash Ball 225 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 6
 • 17
 • 22
 • 29
 • 3

Kentucky Cash Ball 225 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 12
 • 17
 • 25
 • 29
 • 9

Kentucky Cash Ball 225 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 10
 • 12
 • 34
 • 35
 • 5

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 7
 • 11
 • 33
 • 35
 • 9

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 5
 • 8
 • 11
 • 19
 • 5

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 5
 • 12
 • 23
 • 28
 • 1

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 8
 • 21
 • 22
 • 31
 • 22

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Kentucky Cash Ball 225 është organizuar nga Kentucky Lottery. Faqja zyrtare: www.kylottery.com

Shanset për të fituar në Kentucky Cash Ball 225

Në Kentucky Cash Ball 225 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Kentucky Cash Ball 225 është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1309000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54542.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10556.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 440.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 469.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 73.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 42.