Kentucky Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 6
 • 8

Kentucky Pick 3 rezultate e diel, 27 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 3
 • 6

Kentucky Pick 3 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 5
 • 4

e shtunë, 26 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 4
 • 4

e premte, 25 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 4
 • 5

e premte, 25 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 5
 • 7

e enjte, 24 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 7
 • 5

e enjte, 24 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 3
 • 3

e mërkurë, 23 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 6
 • 4

e mërkurë, 23 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 1
 • 6

e martë, 22 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 0
 • 0
 • 2

e martë, 22 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 3
 • 8

e hënë, 21 nëntor 2022 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 2
 • 6

e hënë, 21 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 2
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kentucky Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Kentucky Pick 3 është organizuar nga Kentucky Lottery. Faqja zyrtare: www.kylottery.com