Kentucky Pick 4 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 3 dhjetor 2020.

 • 1
 • 5
 • 9
 • 4

Kentucky Pick 4 Midday rezultate e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

 • 4
 • 2
 • 1
 • 7

Kentucky Pick 4 Midday rezultate e martë, 1 dhjetor 2020.

 • 0
 • 3
 • 4
 • 4

Kentucky Pick 4 Midday rezultate e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 4
 • 8
 • 8
 • 7

e diel, 29 nëntor 2020.

 • 5
 • 9
 • 5
 • 1

e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 6
 • 8
 • 4
 • 1

e premte, 27 nëntor 2020.

 • 8
 • 4
 • 8
 • 5

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kentucky Pick 4 Midday lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Kentucky Pick 4 Midday është organizuar nga Kentucky Lottery. Faqja zyrtare: www.kylottery.com