Kentucky Quick Bucks rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 14 mars 2020.

 • 21
 • 7
 • 20
 • 8
 • 4

Kentucky Quick Bucks rezultate e shtunë, 14 mars 2020.

 • 21
 • 7
 • 20
 • 8
 • 4

Kentucky Quick Bucks rezultate e premte, 13 mars 2020.

 • 18
 • 28
 • 5
 • 11
 • 1

e enjte, 12 mars 2020.

 • 27
 • 5
 • 17
 • 25
 • 5

e mërkurë, 11 mars 2020.

 • 5
 • 25
 • 9
 • 1
 • 4

e martë, 10 mars 2020.

 • 11
 • 23
 • 17
 • 3
 • 2

e hënë, 9 mars 2020.

 • 26
 • 20
 • 31
 • 15
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Kentucky Quick Bucks lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

Kentucky Quick Bucks është organizuar nga Kentucky Lottery. Faqja zyrtare: www.kylottery.com