Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate

18.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Mega Millions Online

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

2023/98

 • 21
 • 26
 • 53
 • 66
 • 70
 • 13
numrat çmim
5 + 1 366.6 milion €
5 *
4 + 1 9282 €
4 464 €
3 + 1 186 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

2023/97

 • 18
 • 35
 • 40
 • 64
 • 67
 • 18
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 9282 €
4 464 €
3 + 1 186 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate e premte, 1 dhjetor 2023.

2023/96

 • 12
 • 47
 • 49
 • 52
 • 65
 • 12
numrat çmim
5 + 1 *
5 928204 €
4 + 1 9282 €
4 464 €
3 + 1 186 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si The Big Game.

Multistate US lottery. Similar to Lotaria Amerikane Powerball, Lotto America dhe US Lucky For Life.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 18.6 milion €.

Mega Millions është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Mega Millions

Në Llotaria Amerikane Mega Millions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 70 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Mega Millions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 302575000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12607300.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 931001.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38792.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 14547.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 693.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 606.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 89.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 37.