Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate

80.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Mega Millions Online

rezultatet më të fundit e premte, 10 korrik 2020.

2020/55

 • 10
 • 15
 • 20
 • 49
 • 53
 • 22
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 8853 €
4 443 €
3 + 1 177 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate e martë, 7 korrik 2020.

2020/54

 • 16
 • 20
 • 25
 • 30
 • 43
 • 18
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 8853 €
4 443 €
3 + 1 177 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

Lotaria Amerikane Mega Millions rezultate e premte, 3 korrik 2020.

2020/53

 • 20
 • 40
 • 44
 • 45
 • 50
 • 24
numrat çmim
5 + 1 *
5 885348 €
4 + 1 8853 €
4 443 €
3 + 1 177 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

Multistate US lottery. Similar to Lotaria Amerikane Powerball dhe Lottery USA.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Mega Millions është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Mega Millions

Në Mega Millions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 70 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Mega Millions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 302575350
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12607306
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 931001
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38792
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 14547
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 606
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 693
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 89
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 37