Lotaria Amerikane Powerball rezultate

21.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotaria Amerikane Powerball Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 2 korrik 2022.

2022/79

 • 9
 • 10
 • 37
 • 59
 • 62
 • 26
numrat çmim
5 + 1 *
5 827805 €
4 + 1 41390 €
4 83 €
3 + 1 83 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 3 €
0 + 1 3 €

Lotaria Amerikane Powerball rezultate e mërkurë, 29 qershor 2022.

2022/78

 • 8
 • 40
 • 49
 • 58
 • 63
 • 14
numrat çmim
5 + 1 303.6 milion €
5 827805 €
4 + 1 41390 €
4 83 €
3 + 1 83 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 3 €
0 + 1 3 €

Lotaria Amerikane Powerball rezultate e hënë, 27 qershor 2022.

2022/77

 • 11
 • 13
 • 18
 • 30
 • 37
 • 16
numrat çmim
5 + 1 *
5 827805 €
4 + 1 41390 €
4 83 €
3 + 1 83 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 3 €
0 + 1 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Multistate US lottery. Similar to Llotaria Amerikane Mega Millions, Lottery USA dhe US Lucky For Life.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria Amerikane Powerball është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Lotaria Amerikane Powerball

Në Lotaria Amerikane Powerball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 69 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotaria Amerikane Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11688053.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 292201338.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36525.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 913129.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 579.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14494.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 701.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 92.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 38.