Lottery USA rezultate

Luaj Lottery USA Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 7
 • 16
 • 23
 • 25
 • 52
 • 7

Lottery USA rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 1
 • 7
 • 12
 • 38
 • 40
 • 6

Lottery USA rezultate e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 2
 • 5
 • 36
 • 45
 • 52
 • 9

Multistate US lottery. Similar to Lotaria Amerikane Powerball dhe Llotaria Amerikane Mega Millions.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lottery USA është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Lottery USA

Në Lottery USA lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 52 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lottery USA është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.