Lotto Texas rezultate

7.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotto Texas Online

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

2023/115

 • 3
 • 17
 • 20
 • 43
 • 49
 • 54
numrat çmim
6 *
5 4295 €
4 50 €
3 3 €

Lotto Texas rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/114

 • 8
 • 28
 • 36
 • 39
 • 46
 • 51
numrat çmim
6 *
5 3114 €
4 52 €
3 3 €

Lotto Texas rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/113

 • 10
 • 18
 • 28
 • 30
 • 43
 • 45
numrat çmim
6 *
5 1250 €
4 44 €
3 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 4.7 milion €.

Lotto Texas është organizuar nga Texas Lottery. Faqja zyrtare: www.txlottery.org

Shanset për të fituar në Lotto Texas

Në Lotto Texas lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 54.

 • Jackpot në Lotto Texas është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 25827200.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 89678.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1526.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75.