Louisiana Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 0
 • 1
 • 6
 • 5

Louisiana Pick 4 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 2
 • 9
 • 2
 • 6

Louisiana Pick 4 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 0
 • 2
 • 1
 • 8

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 2
 • 9
 • 7
 • 0

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 8
 • 3
 • 3
 • 0

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 9
 • 7
 • 0
 • 2

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 7
 • 9
 • 8
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Louisiana Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9.

Louisiana Pick 4 është organizuar nga Louisiana Lottery Corporation. Faqja zyrtare: louisianalottery.com