Maine Gimme 5 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 4
 • 10
 • 17
 • 32
 • 35

Maine Gimme 5 rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 12
 • 18
 • 23
 • 28
 • 38

Maine Gimme 5 rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 7
 • 14
 • 17
 • 31
 • 38

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 11
 • 20
 • 33
 • 34
 • 37

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 13
 • 17
 • 23
 • 28
 • 32

e premte, 18 nëntor 2022.

 • 10
 • 19
 • 23
 • 26
 • 34

e enjte, 17 nëntor 2022.

 • 6
 • 23
 • 36
 • 38
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Maine Gimme 5 është organizuar nga Maine State Lottery. Faqja zyrtare: www.mainelottery.com

Shanset për të fituar në Maine Gimme 5

Në Maine Gimme 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Maine Gimme 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.