Maine Midday 3 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 18 mars 2020.

8 6 5

Maine Midday 3 rezultate e martë, 17 mars 2020.

4 1 8

Maine Midday 3 rezultate e hënë, 16 mars 2020.

9 9 9

e diel, 15 mars 2020.

2 3 0

e shtunë, 14 mars 2020.

7 6 2

e premte, 13 mars 2020.

0 9 5

e enjte, 12 mars 2020.

6 3 5

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e martë, e hënë, e diel, e shtunë, e premte dhe e enjte.

Në Maine Midday 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Maine Midday 3 është organizuar nga Maine State Lottery www.mainelottery.com