Maine Pick 4 Day rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 3 dhjetor 2020.

 • 4
 • 0
 • 3
 • 0

Maine Pick 4 Day rezultate e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

 • 9
 • 7
 • 2
 • 6

Maine Pick 4 Day rezultate e martë, 1 dhjetor 2020.

 • 6
 • 6
 • 6
 • 1

Maine Pick 4 Day rezultate e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 6
 • 1
 • 1
 • 4

e diel, 29 nëntor 2020.

 • 4
 • 2
 • 6
 • 1

e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 8
 • 4
 • 7
 • 5

e premte, 27 nëntor 2020.

 • 7
 • 2
 • 8
 • 6

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Maine Pick 4 Day lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Maine Pick 4 Day është organizuar nga Maine State Lottery. Faqja zyrtare: www.mainelottery.com