Minnesota North 5 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 24 maj 2024.

 • 6
 • 11
 • 16
 • 17
 • 25

Minnesota North 5 rezultate e enjte, 23 maj 2024.

 • 3
 • 6
 • 18
 • 27
 • 29

Minnesota North 5 rezultate e enjte, 23 maj 2024.

 • 3
 • 6
 • 18
 • 27
 • 29

e mërkurë, 22 maj 2024.

 • 2
 • 3
 • 4
 • 11
 • 15

e mërkurë, 22 maj 2024.

 • 2
 • 3
 • 4
 • 11
 • 15

e martë, 21 maj 2024.

 • 9
 • 12
 • 18
 • 19
 • 28

e martë, 21 maj 2024.

 • 9
 • 12
 • 18
 • 19
 • 28

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Northstar Cash.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Minnesota North 5 është organizuar nga Minnesota State Lottery. Faqja zyrtare: www.mnlottery.com

Shanset për të fituar në Minnesota North 5

Në Minnesota North 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Minnesota North 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 169911.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1307.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.