Minnesota Northstar Cash rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 30 qershor 2022.

 • 1
 • 11
 • 26
 • 29
 • 30

Minnesota Northstar Cash rezultate e mërkurë, 29 qershor 2022.

 • 3
 • 9
 • 10
 • 12
 • 17

Minnesota Northstar Cash rezultate e martë, 28 qershor 2022.

 • 9
 • 11
 • 12
 • 13
 • 21

e hënë, 27 qershor 2022.

 • 1
 • 12
 • 13
 • 23
 • 28

e diel, 26 qershor 2022.

 • 7
 • 13
 • 21
 • 28
 • 29

e shtunë, 25 qershor 2022.

 • 1
 • 4
 • 6
 • 12
 • 31

e premte, 24 qershor 2022.

 • 3
 • 4
 • 6
 • 18
 • 19

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Minnesota Northstar Cash është organizuar nga Minnesota Lottery. Faqja zyrtare: www.mnlottery.com

Shanset për të fituar në Minnesota Northstar Cash

Në Minnesota Northstar Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Minnesota Northstar Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 169911.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1307.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.