Montana Cash rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 11
 • 15
 • 26
 • 31
 • 32

Montana Cash rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 2
 • 7
 • 20
 • 33
 • 43

Montana Cash rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 14
 • 17
 • 26
 • 28
 • 31

e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 2
 • 13
 • 19
 • 31
 • 35

e mërkurë, 13 shtator 2023.

 • 5
 • 9
 • 13
 • 36
 • 39

e shtunë, 9 shtator 2023.

 • 3
 • 24
 • 27
 • 35
 • 45

e mërkurë, 6 shtator 2023.

 • 10
 • 24
 • 29
 • 34
 • 41

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 37784 €.

Montana Cash është organizuar nga Montana Lottery. Faqja zyrtare: www.montanalottery.com

Shanset për të fituar në Montana Cash

Në Montana Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Montana Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610880.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3054.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 78.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.