Montana Montana Cash rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 22 shtator 2021.

 • 7
 • 16
 • 20
 • 27
 • 43

Montana Montana Cash rezultate e shtunë, 18 shtator 2021.

 • 10
 • 19
 • 20
 • 25
 • 28

Montana Montana Cash rezultate e mërkurë, 15 shtator 2021.

 • 7
 • 12
 • 13
 • 18
 • 43

e shtunë, 11 shtator 2021.

 • 14
 • 19
 • 25
 • 28
 • 33

e mërkurë, 8 shtator 2021.

 • 1
 • 7
 • 9
 • 23
 • 28

e shtunë, 4 shtator 2021.

 • 2
 • 6
 • 19
 • 22
 • 30

e mërkurë, 1 shtator 2021.

 • 3
 • 10
 • 17
 • 39
 • 41

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Montana Montana Cash është organizuar nga Montana Lottery. Faqja zyrtare: www.montanalottery.com

Shanset për të fituar në Montana Montana Cash

Në Montana Montana Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43.

 • Jackpot në Montana Montana Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610880.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3054.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 78.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.