Nebraska Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 6
 • 7
 • 8

Nebraska Pick 3 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 6
 • 9
 • 4

Nebraska Pick 3 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 0
 • 4
 • 3

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 1
 • 1
 • 1

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 1
 • 6
 • 2

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 3
 • 0
 • 7

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 3
 • 3
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Nebraska Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Nebraska Pick 3 është organizuar nga Nebraska Lottery. Faqja zyrtare: nelottery.com