New Hampshire Pick 4 Day rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 8
 • 4
 • 7
 • 5

New Hampshire Pick 4 Day rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 7
 • 2
 • 8
 • 6

New Hampshire Pick 4 Day rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 9
 • 6
 • 7
 • 2

New Hampshire Pick 4 Day rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 3
 • 5
 • 2
 • 0

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 4
 • 3
 • 3
 • 2

e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 6
 • 6
 • 2
 • 3

e diel, 22 nëntor 2020.

 • 0
 • 1
 • 4
 • 0

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New Hampshire Pick 4 Day lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

New Hampshire Pick 4 Day është organizuar nga New Hampshire Lottery. Faqja zyrtare: www.nhlottery.com