New Jersey Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 23 mars 2023.

 • 4
 • 10
 • 14
 • 17
 • 22
 • 5

New Jersey Cash 5 rezultate e mërkurë, 22 mars 2023.

 • 12
 • 22
 • 23
 • 30
 • 31
 • 5

New Jersey Cash 5 rezultate e martë, 21 mars 2023.

 • 7
 • 11
 • 13
 • 14
 • 23
 • 4

e hënë, 20 mars 2023.

 • 6
 • 8
 • 22
 • 23
 • 32
 • 1
 • 14
 • 15
 • 23
 • 32
 • 5
 • 3

e diel, 19 mars 2023.

 • 3
 • 20
 • 21
 • 29
 • 45
 • 5

e shtunë, 18 mars 2023.

 • 4
 • 10
 • 16
 • 24
 • 27
 • 7
 • 12
 • 38
 • 39
 • 44
 • 2
 • 3

e premte, 17 mars 2023.

 • 9
 • 11
 • 31
 • 33
 • 40
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 92305 €.

New Jersey Cash 5 është organizuar nga New Jersey Lottery. Faqja zyrtare: www.njlottery.com

Shanset për të fituar në New Jersey Cash 5

Në New Jersey Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në New Jersey Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 962598.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5066.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 137.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 137.