New Jersey Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 tetor 2021.

mbrëmje

 • 4
 • 3
 • 9
 • 8
 • 2

New Jersey Pick 4 rezultate e enjte, 14 tetor 2021.

mesditë

 • 8
 • 4
 • 6
 • 7
 • 6

New Jersey Pick 4 rezultate e mërkurë, 13 tetor 2021.

mbrëmje

 • 9
 • 9
 • 5
 • 9
 • 3

e mërkurë, 13 tetor 2021.

mesditë

 • 4
 • 7
 • 8
 • 0
 • 4

e martë, 12 tetor 2021.

mbrëmje

 • 3
 • 6
 • 3
 • 3
 • 8

e martë, 12 tetor 2021.

mesditë

 • 3
 • 3
 • 4
 • 6
 • 9

e hënë, 11 tetor 2021.

mbrëmje

 • 3
 • 4
 • 7
 • 2
 • 1

e hënë, 11 tetor 2021.

mesditë

 • 1
 • 5
 • 2
 • 8
 • 7

e diel, 10 tetor 2021.

mbrëmje

 • 6
 • 1
 • 7
 • 6
 • 1

e diel, 10 tetor 2021.

mesditë

 • 9
 • 2
 • 5
 • 8
 • 3

e shtunë, 9 tetor 2021.

mbrëmje

 • 4
 • 5
 • 5
 • 0
 • 1

e shtunë, 9 tetor 2021.

mesditë

 • 8
 • 8
 • 3
 • 6
 • 2

e premte, 8 tetor 2021.

mbrëmje

 • 3
 • 0
 • 5
 • 5
 • 7

e premte, 8 tetor 2021.

mesditë

 • 3
 • 4
 • 5
 • 4
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New Jersey Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

New Jersey Pick 4 është organizuar nga New Jersey Lottery. Faqja zyrtare: www.njlottery.com