New Jersey Pick 4 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 1 mars 2021.

 • 9
 • 0
 • 9
 • 0
 • 5

New Jersey Pick 4 Midday rezultate e diel, 28 shkurt 2021.

 • 0
 • 0
 • 5
 • 8
 • 4

New Jersey Pick 4 Midday rezultate e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 6
 • 4
 • 7
 • 3
 • 5

New Jersey Pick 4 Midday rezultate e premte, 26 shkurt 2021.

 • 4
 • 7
 • 1
 • 4
 • 8

e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 0
 • 9
 • 9
 • 0
 • 3

e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 7
 • 2
 • 7
 • 1
 • 9

e martë, 23 shkurt 2021.

 • 4
 • 8
 • 2
 • 1
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New Jersey Pick 4 Midday lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

New Jersey Pick 4 Midday është organizuar nga New Jersey Lottery. Faqja zyrtare: www.njlottery.com