New Mexico Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 5
 • 7

New Mexico Pick 3 rezultate e martë, 29 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 6

New Mexico Pick 3 rezultate e hënë, 28 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 7
 • 7

e diel, 27 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 3
 • 3

e shtunë, 26 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 6
 • 0

e premte, 25 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 3
 • 2

e enjte, 24 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 2
 • 2

e mërkurë, 23 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 0
 • 0

e martë, 22 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 5
 • 8

e hënë, 21 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 5
 • 7

e diel, 20 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 9
 • 3

e shtunë, 19 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 4
 • 9

e premte, 18 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 4
 • 4

e enjte, 17 qershor 2021 në 9:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 5
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New Mexico Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

New Mexico Pick 3 është organizuar nga New Mexico Lottery. Faqja zyrtare: www.nmlottery.com