New Mexico Pick 3 day rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 1 mars 2021.

 • 9
 • 2
 • 5

New Mexico Pick 3 day rezultate e diel, 28 shkurt 2021.

 • 6
 • 3
 • 1

New Mexico Pick 3 day rezultate e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 8
 • 5
 • 2

New Mexico Pick 3 day rezultate e premte, 26 shkurt 2021.

 • 2
 • 0
 • 2

e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 8
 • 4
 • 5

e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 9
 • 2
 • 0

e martë, 23 shkurt 2021.

 • 4
 • 4
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel

Në New Mexico Pick 3 day lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

New Mexico Pick 3 day është organizuar nga New Mexico Lottery. Faqja zyrtare: www.nmlottery.com