New Mexico Roadrunner Cash rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 5 qershor 2023.

 • 4
 • 11
 • 15
 • 33
 • 34

New Mexico Roadrunner Cash rezultate e diel, 4 qershor 2023.

 • 3
 • 5
 • 24
 • 25
 • 32

New Mexico Roadrunner Cash rezultate e shtunë, 3 qershor 2023.

 • 10
 • 17
 • 19
 • 24
 • 27

e premte, 2 qershor 2023.

 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 37

e enjte, 1 qershor 2023.

 • 5
 • 6
 • 17
 • 35
 • 36

e mërkurë, 31 maj 2023.

 • 2
 • 20
 • 22
 • 28
 • 34

e martë, 30 maj 2023.

 • 7
 • 10
 • 13
 • 21
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 23370 €.

New Mexico Roadrunner Cash është organizuar nga New Mexico Lottery. Faqja zyrtare: www.nmlottery.com

Shanset për të fituar në New Mexico Roadrunner Cash

Në New Mexico Roadrunner Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 37.

 • Jackpot në New Mexico Roadrunner Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 435897.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2724,36.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 87.88.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.79.