New York Cash4Life rezultate

5.7 milion €

Jackpot Next

Luaj New York Cash4Life Online

rezultatet më të fundit e enjte, 22 prill 2021.

2021/112

 • 4
 • 8
 • 13
 • 40
 • 59
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2042 €
4 408 €
3 + 1 82 €
3 20 €
2 + 1 8 €
2 3 €
1 + 1 2 €

New York Cash4Life rezultate e mërkurë, 21 prill 2021.

2021/111

 • 12
 • 14
 • 22
 • 23
 • 32
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2042 €
4 408 €
3 + 1 82 €
3 20 €
2 + 1 8 €
2 3 €
1 + 1 2 €

New York Cash4Life rezultate e martë, 20 prill 2021.

2021/110

 • 13
 • 19
 • 42
 • 52
 • 56
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2042 €
4 408 €
3 + 1 82 €
3 20 €
2 + 1 8 €
2 3 €
1 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Shanset për të fituar në New York Cash4Life

Në New York Cash4Life lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 60 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në New York Cash4Life është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7282016
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 21846048
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26480
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 79440
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 490
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1471
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 83
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 13