New York Llotaria rezultate

Luaj New York Llotaria Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 27 qershor 2020.

2020/52

 • 14
 • 19
 • 31
 • 43
 • 53
 • 58
 • 25
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 1545 €
4 25 €
3 1 €

New York Llotaria rezultate e mërkurë, 24 qershor 2020.

2020/51

 • 5
 • 7
 • 12
 • 14
 • 19
 • 27
 • 25
numrat çmim
6 *
5 + 1 289331 €
5 247 €
4 7 €
3 1 €

New York Llotaria rezultate e shtunë, 20 qershor 2020.

2020/50

 • 1
 • 10
 • 25
 • 29
 • 53
 • 58
 • 27
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 1552 €
4 20 €
3 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

New York Llotaria është organizuar nga New York State Gaming Commission. Faqja zyrtare: nylottery.ny.gov

Shanset për të fituar në New York Llotaria

Në New York Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në New York Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 7509579
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 141690
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 96